Laste sünnipäev särkidele maalimise ja joonistamisega

oktoober 22, 2024

See rõõm, kui lapsed kuulevad, et nad saavad särgi peale joonistada ja maalida, ükskõik mida nad tahavad. See rõõm on suur, sama suur kui enda kujundatud särgi kandmiselgi.  Erinevad trükitehnikad ja muud võimalused särgi kujundamiseks sobivad hästi vanematele lastele, pisematele piisab täitsa pintslitest ja pliiatsitest. Töötuba, mida on lihtne kohandada erinevas vanuses lastele. 

Särgi kujundamine sisustab laste peol sõltuvalt vanusest 40-60min, kui seltskond koosneb vanematest lastest võib minna ka kauem. Nii on stuudios kohapeal hea, kui vanem on valmistunud ja lisaks tordi söömisele paar mängu ette valmistanud. Stuudio ruumis ei ole ruumi joosta, küll aga on mul alati varuks hulk teibirulle, millega lapsed saavad koridori pikkadele seintele põnevaid kujundeid kleepida. Samuti on kohapeal olemas lauamänge ja puslesid. 

Küll aga olen käinud t-särgi töötoaga ka laste sünnipäeval, mis toimus spordisaalis, kus pärast töötuba sai jooksma ja palli mängima suunduda. Kui sul on suurem laste seltskond, kes lisaks loomingulisele tegevusele ka liikuvamaid tegevusi teha soovib, tulen hea meelega töötoaga sinna, kus toimub teie pidu.

Stuudios kohapeal on olemas kõik vajalik toidu, kohvi ja tee serveerimiseks. Võta kaasa vaid omad ampsud ja joogid ja pärast jäta nõudepesu ja koristamine minu hooleks.

  • iga osaleja saab endale ise kujundada ägeda T-särgi
  • kasutame erinevaid tehnikaid särgi disainimiseks
  • alates 10 last, kunstisündmus stuudios 2,5 h E-N 200/ R-L 250 eurot 
  • ruumi kasutamine peo jätkamiseks iga järgnev tund 30 eurot
  • suuremale seltskonnale, või sündmusele sinu valitud kohas küsi personaalset pakkumist

 

Ootan teid!

Kea